Κεντρική σελίδα του Injobs
Επικοινωνία English Αρχική Σελίδα
Username
Password
Ξεχάσατε το password;
   ©2001 InTarget S.A.
Επικοινωνήστε με ένα πολύτιμο κοινό, εύκολα και οικονομικά ! Το Site μας μεγιστοποιεί τις δυνατότητες interactive προβολής σας στο Web καθώς σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό και να ταυτίσετε το προϊόν σας με το αντικείμενο/ περιεχόμενο που του ταιριάζει !
Μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε μορφή διαφήμισης (Banner, Button, Promo Texts, Skyscraper, Χορηγίες ενοτήτων και κατηγοριών, Αφιερώματα) για κάθε διάσταση, και τεχνολογία. Μπορούμε να κατευθύνουμε (targeting) την διαφήμιση σε όποιο επισκέπτη επιλέξετε με όποια συχνότητα θέλετε.
Η διαφήμιση στο Site μας απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το θεματικό μας αντικείμενο και σας ενδιαφέρουν ! Δεν είναι απλοί περαστικοί αλλά σταθεροί επισκέπτες, ανώτερης οικονομικής, κοινωνικής τάξης και μορφωτικού επιπέδου.
Awareness, branding ή Response; Εσείς αποφασίζετε. Εμείς σας διαθέτουμε το Μέσο. Παρέχουμε επίσης άμεσα στατιστικά στοιχεία για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα του μηνύματος σας. Και οι εξειδικευμένοι άνθρωποι μας θα σας καθοδηγήσουν και θα σας υποδείξουν λύσεις για αποδοτικότερη προβολή.
Αποκλειστικότητα της εμφάνισής σας ή προβολή μαζί με άλλους. Χορηγία ή απλές εμφανίσεις. Προωθούμε σταθερά και Ad Impressions,και Ad Clicks και Χορηγίες. Εσείς διαλέγετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Με στόχο την δυναμική αλλά και συμφέρουσα προβολή σας έχουμε δημιουργήσει αρκετά οικονομικά διαφημιστικά πακέτα προβολής οποιασδήποτε διάρκειας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης. Ανάλογα με το budget έχουμε και εκπτώσεις. Και για σταθερή συνεργασία διαθέτουμε και Y.E.B.
Όλα τα παραπάνω και την εμπορική εκπροσώπηση όσο αφορά στην πώληση των διαφημίσεών μας έχει αναλάβει αποκλειστικά η ARBOmedia. Η ARBOmedia είναι ένα Cross-Media Sales House και μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας το σχεδιασμό της διαφημιστικής καμπάνιας (media planning) ενώ θα σας διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εργαλεία για αποτελεσματικό media buying και :
  • Πλήρες ανανεωμένο Profile του Site μας. Ζητήστε το !
  • Αναλυτική παρουσίαση σε PowerPoint για να χρησιμοποιήσετε στους πελάτες σας
  • Ανανεωμένα Στατιστικά Στοιχεία μας με Unique Visitors αλλά και Page Impressions
  • Δημογραφική έρευνα των επισκεπτών μας
  • Ad Server δωρεάν (!) για να τρέξετε, να παρακολουθήσετε και να μετρήσετε την εκστρατεία
  • Δείγματα μορφών & τεχνολογιών διαφήμισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  • Έτοιμα παιχνίδια που μπορούν να τρέξουν στο δικό μας Site χορηγούμενα από το προϊόν σας
H ARBOmedia Hellas
Επικοινωνήστε τώρα με την ARBOmedia και μπείτε στον κόσμο της Interactive επικοινωνίας.
Τμήμα ONLINE Μέσων ARBOmedia
Τηλ. 010 683 69 55, Fax 010 683 69 59
e-mail : online@arbomedia.gr, www.arbomedia.gr